Skåla för en mer tolerant värld i True Colours Cava!

True Colours Cava är en sprudlande cava där en krona per såld flaska doneras till Regnbågsfonden.

Bild på True Colours Cava

På QX-galan den 6 februari 2017 lanserades detta färgsprakande bubbel. True Colours Cava finns för att hylla människor i HBTQI-communityn och deras släkt och vänner. Eftersom en del av försäljningen går direkt till Regnbågsfonden bidrar alla som köper True Colours till att människor i hela världen får förutsättningar att vara sig själva utan att behöva vara rädda för att bli förföljda.

Regnbågsfonden startades och drivs av Jonas Gardell, Jon Voss och Arto Winter, som har varit med och utvecklat såväl namnet som utseendet på flaskan samt vilken druvsammansättning cavan ska ha. Regnbågsfonden hjälper såväl HBTQI-organisationer som enskilda HBTQI-personer i världen med ekonomiskt bistånd.  

True Colours Cava är en flaska i regnbågsfärger och ett innehåll som har frisk fruktighet av citrus, mineral och röda äpplen med viss nötighet i eftersmaken.

True Colours Cava

111,00 kr


Passar perfekt som apéritif, till lättare fisk- och skaldjursrätter samt till olika typer av varma och kalla förrätter. Även en passande dryck till fräscha desserter...

Mälarpaviljongen

Paddla för Regnbågsfonden.


Vid Mälarpaviljongen i Stockholm kan du nu paddla kajak och samtidigt stötta utsatta HBTQI-personer runt om i världen. Projektet heter "Paddla för Regnbågsfonden" och är ett samarbete mellan Mälarpaviljongen, Anora och True Colours.

Läs mer »