CHILL OUT Zinfandel Organic - ekologiskt vin från Apulien.

CHILL OUT är varumärket som erbjuder smakrika och populära viner från världens alla hörn. I augusti lanseras ett för många efterlängtat vin gjort på den populära druvan zinfandel.

CHILL OUT Zinfandel

I över 20 år har CHILL OUT rönt stora framgångar tack vare sina lättillgängliga och kvalitativa viner både på flaska och bag-in-box. Med hållbara förpackningar och innovativ design har vi svenskar bjudits in på en resa att upptäcka och utforska viner från utvalda vingårdar i olika vinregioner runtom i världen.

Med senaste lanseringen CHILL OUT Zinfandel Organic, styrs kosan till det natursköna och soldränkta distriktet Apulien. Vinet är gjort på den omåttligt omtyckta druvan zinfandel. Tack vare det varma klimatet och den järnrika jorden där druvorna växer får vinet en inbjudande mörkröd färg samt intensiva och ursprungstypiska karaktärer som för tankarna till hetare breddgrader i södra italien.

Smak och doft uppvisar generösa toner av mörklila plommon, björnbär och kanel som tillsammans med inslag av rostad ek, viol och en fläkt av vanilj bildar en enighet. Eftersmaken är lång och bjuder på en behaglig kryddighet. Vinet är både ekologiskt och veganvänligt samt presenteras i en klimatsmart bag-in-box innehållande 1500 ml vilket är det första vinet från CHILL OUT i den storleken.

CHILL OUT Zinfandel Organic serveras med fördel upphällt på en karaff då karaktärerna i vinet framhävs när det får luftas en stund. Det passar utomordentligt bra till sensommarens grillrätter samt tillsammans med höstens långkok och grytor. En annan himmelsk kombination är när vinet kombineras med lagrad ost.

CHILL OUT Zinfandel Organic 1,5L

153,00 kr


Smak och doft har generösa toner av mörklila plommon, björnbär och kanel som tillsammans med inslag av rostad ek, viol och en fläkt av vanilj bildar en enighet. Eftersmaken är lång och bjuder på en behaglig kryddighet.

Sunday Gravy med CHILL OUT Zinfandel.

Sunday Gravy.


Sunday gravy är en italiensk rätt som serveras på söndagskvällen i italiensk-amerikanska hem eller i Italien som Sugo della Domenica, och består av en djup tomatsås som fått koka i flera timmar med olika typer av kött i ett och samma långkok.

Läs mer »
Chill Out tre vinboxar på ett bord.

CHILL OUT


CHILL OUT är en uppskattad och modern vinserie som erbjuder en stor variation av kvalitetsviner från noggrant utvalda vingårdar runt om i världen.

Läs mer »