True Colours Cava finns nu även i 43 delstater i USA.

Två år efter lanseringen i Sverige så finns True Colorus Cava på flera platser i världen och stöttar HBTQI-organisationer i arbetet med att skapa en värld där all kärlek är tillåten.

True Colours Cava till USA

True Colours Cava började att säljas i Sverige och blev snabbt en succé. Nu, två år senare, har den gjort intåg på den amerikanska marknaden och kommer att finnas på plats i 43 delstater. Även i USA har True Colours ett samarbete med en väl utvald och etablerad  HBTQ-organisation, GLAAD, med syfte att skapa en bättre värld där alla, oavsett sexuell läggning , har rätt att uttrycka sin egen identitet. Den amerikanska importören Highlands Import kommer att donera 100 000 USD till GLAAD under 2019, baserat på en donation på 0,50 USD per såld flaska. Den officiella lanseringsfesten för True Colours ägde rum på GLAAD-galan i december. 

True Colours Cava håller samma utmärkta kvalitet i hela världen har nu fångat uppmärksamhet hos de svenska influencerna Karin Bastin och Jennie Hammar, båda bosatta i Los Angeles.  True Colours Cava säljs även i Holland och Spanien men resan kommer med största sannolikhet inte att stanna där!

True Colours Cava

111,00 kr


För varje såld flaska doneras pengar till Insamlingsstiftelsen Regnbågsfonden, som i egen regi eller i samverkan med annan direkt eller indirekt med pengar hjälpa HBTQI-organisationer såväl som enskilda HBTQI-personer i världen. 

I maj 2018 fick True Colours Cava en bronsmedalj och 86 poäng i den internationella vintidningen Decanters World Wine Award.