True Colours

En cava i regnbågsfärger, som med rekordfart tog sig till såväl människors hjärtan som Instagram-flöden och till Systembolagets hyllor

true colours flaska med regnbågsmönster

True Colours Cava är en cava med medelstor doft med inslag av citrus, mineral och röda äpplen och en viss nötighet. Moussen är behaglig och smaken är torr med trevliga inslag av citrus, mineral, nötter och röda äpplen. En Cava som passar bra som aperitif, till lättare fisk- och skaldjursrätter samt till olika typer av varma och kalla förrätter. I maj 2018 fick True Colours Cava en bronsmedalj och 86 poäng i den internationella vintidningen Decanters World Wine Award.

Cava med ett gott syfte

Den första lanseringen från True Colours, en cava i regnbågsfärger, tog sig med rekordfart till såväl människors hjärtan och Instagram-flöden, som till Systembolagets hyllor. Efter bara två månader fanns det mousserande vinet i över 100 butiker.

1 kr av varje såld flaska doneras till Insamlingsstiftelsen Regnbågsfonden. Insamlingsstiftelsen Regnbågsfonden skapades av Jonas Gardell, Jon Voss och Arto Winter och ska i egen regi eller i samverkan med annan direkt eller indirekt med pengar hjälpa HBTQ-organisationer såväl som enskilda HBTQ-personer i världen. Under första året samlade True Colours in över en miljon kronor till Regnbågsfonden.