Ekologisk pinot noir på "petit" box.

Nu lanseras Domaine La Feuille Pinot Noir, ett elegant pinot noir-vin från Frankrike med fruktig smak och kryddiga toner – till ett plånboksvänligt pris.

Domaine La Feuille Pinot Noir

Nu presenterar vi det första vinet från Domaine La Feuille – en ekologisk pinot noir från de solkyssta dalarna i Languedoc i sydöstra Frankrike. Detta är ett vin som ska vara speciellt framtaget för kräsna vinentusiaster som uppskattar franska viner som håller hög kvalitet. En "petite box" som rymmer 1,5 liter ekologiskt vin, prissatt till plånboksvänliga 159 kronor. Perfekt för dig som tycker att den vanliga 3-litersboxen är för stor.

Pinot noir från ursprungslandet

Domaine La Feuille Pinot Noir är ett välbalanserat och elegant vin där den ädla druvan pinot noir står i rampljuset, inte bara som en folk o folk-favorit utan som en allt mer populär druva bland många vinentusiaster i Sverige. Här får du en pinot noir som kommer från själva hjärtat av Frankrike där druvan också har sina rötter. Oskar Johansson, produktansvarig på Anora, berättar om lanseringen:

– Det är verkligen ett nöje att introducera detta vin, speciellt nu när pinot noir ökar i popularitet. Att erbjuda en ekologisk Pinot av denna kvalitet från just Frankrike där druvan har sitt ursprung känns ju såklart lite extra kul, säger han.

Fruktigt och elegant rödvin

Domaine La Feuille har en fruktig smak som kompletteras av kryddiga toner, medan inslag av ek och mjuka tanniner ger en elegant finish. Njut av det som ett socialt vin eller kombinera med en mängd olika rätter som kött, rostade grönsaker eller dina favoriter på en chark- och ostbricka. För bästa upplevelse: Servera den kyld vid cirka 18°C ​​i ett stort glas som förstärker aromerna.

Domaine La Feuille Pinot Noir 1,5L BIB

163,00 kr


Vinet är fruktigt med kryddiga inslag; ekfatstoner och mjuka tanniner ger vinet en elegant avslutning. Drick det som sällskapsvin eller kombinera det med olika rätter såsom kött, rostade grönsaker, eller till din favoritbricka fylld med charkuterier och ost. 

Beställ Domaine La Feuille ekologisk pinot noir idag genom Systembolagets beställningssortiment och ge dig ut på en resa i utsökt smak.