Vinn fin korkskruv från Luigi di Grasso.
Nu tävlar vi ut några lättanvända och snygga korkskruvar från Luigi di Grasso, vars viner speglar ursprunget Piemonte. Läs nedan hur du gör för att tävla.
Läs mer »Med själ och hjärta i Piemonte
Luigi di Grasso är ett varumärke som är framtaget av Anora. Vinerna ska spegla den vackra och så hyllade vinregionen Piemonte. Först lanseras en Barbera och Nebbiolo och senare i höst anländer en Luigi di Grasso Barolo. Viner under etiketten Luigi di Grasso ska vara typiska för druvsorten och sitt ursprung samt vara av så god kvalitet att även de mest kräsna smaklökarna blir tillfredsställda. Samtliga viner i Luigi di Grasso serien speglar med själ och hjärta vinregionen Piemonte.
Nu tävlar vi ut några lättanvända och snygga korkskruvar från Luigi di Grasso, vars viner speglar ursprunget Piemonte. Läs nedan hur du gör för att tävla.
Läs mer »Nu lanseras det mousserande vinet Alta Langa och den röda bag-in-boxen Piemonte Barbera, efterlängtade tillskott som förstärker vinserien Luigi di Grasso. Med själ och hjärta speglar vinerna Piemonte - den undersköna italienska vinregionen på allas läppar.
Läs mer »Nu lanserar vi varumärket Luigi di Grasso med viner som speglar och hyllar den vackra vinregionen Piemonte. I Luigi di Grassos portfölj finns en barbera, nebbiolo, barolo samt en rosato.
Läs mer »Nu under försommaren lanserar vi ett fräscht rosévin från Luigi di Grasso på druvan nebbiolo. Det fruktiga vinet passar utmärkt till sommarens middagar i form av grillad fisk och skaldjur, härliga sallader men även som sällskapsvin.
Läs mer »I vackra Piemonte skapas viner i världsklass och med just Piemonte som ledord lanserar vi nu serien Luigi di Grasso som symboliserar italiensk elegans.
Läs mer »Matentreprenören Sandra Mastio har skräddarsytt maträtter till vinserien Luigi di Grasso. Vi fick en pratstund om hennes superhjältekraft - att komponera mat.
Läs mer »Saltimbocca, lite fritt översatt: hoppa in i munnen. Det möra kalvköttet, salvian och sältan från prosciutto. Det blir verkligen magi och man kan inte låta bli att bara ta en tugga till!
Läs mer »Risotto, är inte det bland det finaste vi kan bjuda någon på? Så mycket kärlek det ligger i en maträtt som man måste stå och se efter, tillsätta buljong och röra om i. Här har Linnea lagat en med räkor och fänkål.
Läs mer »Ett otroligt god och krämig risotto med karamelliserad lök, salsiccia, parmesan och färska örter. Servera tillsammans med ett glas nebbiolo från Luigi di Grasso.
Läs mer »Sandra Mastio bjuder på riktigt lyxig högrev med örtbakade druvor som serveras med ett gott rosmarinbröd och ett glas barolo från Luigi di Grasso.
Läs mer »Linnéa bjuder på lyxig snabbmat - tryffelpasta med strimlad biff, parmesan, spenat och såklart svart tryffel.
Läs mer »Sandra Mastios kokbok "Pizza av Mastio" lanseras på nytt med tio nya recept! Folk o folk har fått ta del av ett av recepten, Jennie, Jennie - en pizza med kimchi.
Läs mer »Sandra Mastio har tagit ett ljuvligt recept på vit pizza med rostad palsternacka, endiver och piemontesisk ost som passar utmärkt till ett glas barbera.
Läs mer »Bli inspirerad av Lady och Lufsen och laga denna otroliga pastan med köttbullar i tomatsås på Alla hjärtans dag. Servera med ett glas barbera från Luigi di Grasso.
Läs mer »En underbar mozzarellasallad som får extra mycket piff av fänkål, hallon, rostade bondbönor och en god lakritsvinägrett. Avnjuts allra bäst till ett glas barbera.
Läs mer »