Prissänkt

logo
Gozy Sparkling Rosé Sangria

Gozy Sparkling Rosé Sangria


25,00 kr

36,00 kr

Se om drycken finns på ditt Systembolag

Beskrivning

Gozy Sparkling Rosé Sangria har en fruktig och behaglig doft med inslag av citrus, som yuzu och citron, röda bär, kryddor och en fin fläkt av rosenvatten. Bubblorna ger fräschör och smaken är fint balanserad med toner av citrus, röda bär, kryddor och en spets av rosenvatten. Pant tillkommer.

Produktion

En omsorgsfull blandning av vin, frukter och kryddor och rosenvatten. Vinet är gjort på druvorna Garnacha och Tempranillo. Receptet är framtaget i samarbete med den finska vinexperten Antti Rinta-Huumo.

Passar till

Gozy Sparkling Sangria kan avnjutas välkyld som den är eller i glas med is, hallon och blad av mynta.

Kul att veta

Gozy dryckerna avnjuts avkylda enligt den internationella trenden, antingen direkt ur burken eller ur ett vinglas tillsammans med is. Den obrytbara burken är lätt att bära med sig på sommaren och av en burk (0,33 l) får man två till tre glas. Den amerikanska trenden med att sälja vin i aluminiumburkar sprider sig sakta till Europa och är en av de mest intressanta och växande fenomenen inom dryckesindustrin just nu. I synnerhet unga vuxna har tagit till sig det nya bekväma sättet att prova på nya drycker i mindre förpackningsstorlek. Burken är miljövänlig, snabb att kyla ner och lätt att ta med sig till sommarens evenemang.

Produkttyp

Smaksatt vin

Systembolaget sortiment

Systembolagets beställningssortiment

Alkoholhalt

8 %

Volym

0,33 l

Varumärke

Von Elk

Sockerhalt

40 g/liter