Blossa Rosé.
Nu lanseras Blossa Rosé - en torrare och fruktigare glögg som har ett friskt rosévin som bas. Blossa Rosé serveras med fördel kall med en isbit eller två i.
Allt du behöver för adventsfikat eller glöggminglet.
Nu lanseras Blossa Rosé - en torrare och fruktigare glögg som har ett friskt rosévin som bas. Blossa Rosé serveras med fördel kall med en isbit eller två i.
Blossa presenterade 2021 två spännande nyheter: Blossa Trestjärnig Brons spetsad med whiskey och Blossa Sparkling & Spices Classic Red i alkoholfri tappning.
Läs mer »Bjud på något smått till glöggen - här nedanför hittar du både busenkla recept och några som tar lite längre tid att fixa till.
Linnéas recept på färsknyten med marinerade edamemebönor! Fyll termosen med Blossa Vinteräpple och servera därtill.
Läs mer »Vad är väl en jul utan saffran? Linnéa har gjort ett recept på fantastiskt goda saffransplättar som passar perfekt som tilltugg till glöggen och kan göras i förväg.
Läs mer »Linnéa har valt vedrökt karré till röran på sina julsnittar, som ger en lite rökig smak som passar perfekt ihop med senapen.
Läs mer »Recept på ljuvligt god mousse med blåmögelost på en botten av pepparkaka. Använd gärna en avlång brödform så får du höga fina bitar.
Läs mer »Glöet är ett lyxigt, färdigblandat glubbel som finns i en vit och en röd variant. Här tipsar Linnéa om tre härligt juliga tilltugg till ditt glöggbubbel, som känns lite lyxigare än vanlig plockmat till minglet.
Läs mer »Starta julafton med ett glas mousserande glögg och ett trevligt tilltugg! I år inleder vi med dessa läckra snittar meden härlig röra av klassisk kryddost.
Läs mer »Lagom till första advent så har Blossa tagit fram glöggtilltugg med smaker av skogen. Här får du recept på en rökig macka med syrad rödlök och majonäs.
Läs mer »Lagom till första advent så har Blossa tagit fram glöggtilltugg med smaker av skogen. Här kommer ett recept på Klappgröt med nötbräcke och bärchips!
Läs mer »Starta julfirandet med fräscha snittar på surdegsbröd och en len avokadoröra. Toppa med löjrom eller varför inte tångkaviar för ett vegetariskt alternativ.
Läs mer »Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här får du recept på bakad Västerbottensost med fikonmarmelad!
Läs mer »Linnéa har skapat två goda tilltugg till Prosecco-cocktails. Här får du recept på frasiga våfflor med ädelost och blåbär!
Läs mer »God och snabblagad plockmat som passar bra på julbordet. Får du inte tag i renkött fungerar rostbiff som alternativ.
Läs mer »Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här får du recept på pepparkakssticks med lingoncrème.
Läs mer »Linnéa har tagit fram tre recept som passar perfekt till vinterns glöggstunder! Här är ett recept på läckra små filodegspajer att förhöja glöggmyset med!
Läs mer »Gör en egen, krämig sill till jul. Här har Linnéa gjort en sill med kryddig smak av curry som möter sötman i äpple.
Läs mer »Nyttigt julgodis med smak av glögg! Rawfoodbollarna får olika smak och läckert utseende med fyra olika toppings: lakrits, lingon, pistagenötter och kokos.
Läs mer »Den mjuka pepparkakan är bara en av julens många fröjder. Här har vi toppat den kryddiga kakan med tranbär som marinerats i glögg.
Läs mer »Pepparkakor för vuxna - i form av en elefant. Varsågod säger vi! Baka, ät och njut.
Läs mer »En god cheesecake med pepparkaksbotten, smaksatt med glögg att bjuda på till adventsfirande och glöggfester. Servera tillsammans med Glöet Sparkling Glögg.
Läs mer »En julig cheesecake som görs på färskost och grädde smaksatt med mousserande glögg och klassiska julkryddor. Pepparkakor i botten och fin julröd topping.
Läs mer »Linda Hanssons recept på drömtårta från tv-programmet Hela Sverige bakar 2019. Linda vann hela tävlingen och receptet kommer från hennes bok Fika är livet.
Läs mer »Lagom till första advent så har Blossa tagit fram glöggtilltugg med smaker av skogen. Här får recept på en traditionell samisk glödkaka med enbärssmör och svamp!
Läs mer »Du kan göra det enkelt och köpa en flaska smaksatt mousserande glögg eller så kan du blanda din egen drink till glöggminglet. Här nedanför hittar du recept på glöggdrinkar med eller utan alkohol.
Blanda en julig variant av klassikern Whiskey Sour där den får kryddiga toner av glögg. Här är ett recept som blandas med årgångsglöggen Blossa 24.
Läs mer »Det är inte många svenska frukter vi kan njuta av under vinterhalvåret, men äpplen är en vi alltid kan lita på. Låt den smaksätta dina vinterdrinkar – varför inte tillsammans med en skvätt glögg?
Läs mer »Avsluta glöggsäsongen med en frisk och fruktig drink med glöggkryddor. Här använder vi Blossa Rosé med toner av jordgubbar.
Läs mer »En elegant och värmande vit glögg där kryddorna möter en hint av O.P. Anderson Original – perfekt för vinterns kyliga kvällar!
Läs mer »Vad sägs om att testa en drink med nyheten Blossa Saffran & Apelsin? Här tillsammans med gin och kryddig ginger beer!
Läs mer »Du som tycker att Martini är en tråkig drink får nog tänka om! Här har vi blandat en julig variant som är full av kryddor och smak från kanel och timjan.
Läs mer »Om du inte är helt redo för full-on höstmys ännu, bjud på denna fräscha sangria med Blossa Rosé alkoholfri på din nästa bjudning! Iskall och uppfriskande, men som ändå får dig att längta till juletider!
Läs mer »Gör din klassiska Negroni mer kryddig och värmande under de kalla vintermånaderna. Här får Blossas starkvinsglögg ge smak åt en juligare Negroni.
Läs mer »En ny variant på den så populära drinken - här med smak av citron, glögg och kanel. Toppad med mousserande vin blir den lite extra festlig och passar perfekt till vinterns alla sammankomster.
Läs mer »I år blir det tredje året i rad som Blossa slår upp dörrarna till Rum 24 på Haymarket by Scandic. Rummet är en oas för alla julälskare – passa på att boka en oförglömlig vistelse. Här är datumen att hålla koll på.
Vår skribent och matforskare Richard Tellström har grottat ner sig i advent och i hur våra traditioner vad gäller mat och dryck innan jul kom till.
Läs mer »Hur hantverksmässig är egentligen glöggtillverkning? Vi har fått en pratstund med Chief Blender, Åsa Orsvärn om arbetet med svenskarnas favoritglögg BLOSSA.
Läs mer »Varför blanda glögg och bubbel och vad sjuttsiken äter man till? Vi har ställt fem frågor om "glubbel" till duon bakom succén Glöet: Anette och Juha-Matti Raunio.
Läs mer »