Rum 24 - Blossas jul-oas på Haymarket by Scandic.

Granen fanns på plats och glöggen var rykande varm. På hotell Haymarket by Scandic slog Blossa förra året upp dörrarna till Rum 24 – en jul-oas för alla som älskar julen lite extra. Självklart blev det en succé!

Rum 24 på Scandic Haymarket

Rum 24 - Blossas julsatsning tillsammans med Haymarket by Scandic - blev inte helt otippat en succé. Över en natt var rummet fullbokat fram till jul 2021. Hann du inte boka? Du kan få en ny chans i år...

Mellan 12 oktober 2021 fram till och med 24 december fanns Rum 24 att boka på Haymarket by Scandic i Stockholm. Ett dubbelrum som var julpyntat från golv till tak för att ge besökarna den rätta känslan av julafton – redan i oktober.

En plats där det alltid är jul

Många upplever hösten och vintern i Sverige som mörk och kall, och när vi närmar oss jul ökar stressen och oron över allt som ska hinnas med. Med Rum 24 hoppades Blossa kunna lysa upp en annars lång och mörk höst och ge en liten paus från julstress för att istället bara koppla av i julgransljusens sken.

”Julen ska vara njutning och avslappning, värme och mys. Men alltför många hinner inte ens sätta sig ner och njuta av den. December är för stressigt helt enkelt. Därför ser vi ett behov av en plats där det alltid är jul, så att man kan njuta av den när man vill” sa Caroline Grundström, Global Brand Owner på Blossa, då.

Rum 24 - Blossas rum på Scandic Haymarket

Förutom rummets julinramning kunde besökaren njuta av klassiska julfilmer, lyssna på julmusik som spelades i högtalarna och dricka glögg som alltid står framdukad. Rum 24 är ett samarbete mellan Blossa och Haymarket by Scandic, som profilerar sig som Stockholms julhotell nummer ett.

”Julkänslan och längtan till årets bästa årstid börjar tidigare och tidigare för varje år som går och därför är vi övertygade om att det finns många julälskare där ute som gärna skulle vilja uppleva känslan av julafton redan under en regnig tisdag i oktober eller november. På Haymarket by Scandic utlovar vi just detta tillsammans med Blossa och det känns fantastiskt att julen kan starta redan den 12 oktober, vi blir verkligen Stockholms julhotell nummer ett”, säger Jessica Norgren, General Manager på Haymarket by Scandic.

Rum 24 kommer tillbaka

Förhoppningen var att Blossas julrum blir ett återkommande inslag för den som vill få känslan av jul även i februari, mars eller till och med i juli - och det verkar som att förhoppningen kan slå in!

Så håll ögon och öron öppna - Rum 24 kommer tillbaka!