Rum 24 är tillbaka! Då kan du boka årets juloas.

Förra året anordnade Blossa tillsammans med Haymarket by Scandic julparadiset Rum 24 - en succé som bokade slut över en natt. I år kan du åter få chans att övernatta i julrummet.

Rum 24 på Haymarket by Scandic.

När Rum 24 öppnade för bokning 2021 var det tydligt att det finns många julentusiaster som inte tycker att det är för tidigt med julpynt i november! I år gör rummet comeback på Haymarket by Scandic - och nytt för i år är ett samarbete med Åhléns och ännu en oas för julstressade själar: Svit 24.

Rum 24 gör comeback

Rum 24 är för dig som tycker att julperioden är för kort och gärna skulle låta högtiden ljusa upp lite tidigare på året. För dig som tycker att december mest innebär stress och skulle behöva få en lugn stund att bara njuta av sann julefrid.

- Rummen är verkligen en oas för julstressade själar och med tanke på att rummet sålde slut på mindre ett dygn förra året känns det roligt att göra detta i år igen, säger Emelie Eriksson, Senior brand manager för Blossa.

Rum 24 på Haymarket by Scandic, med julgran, Blossa glögg och pepparkakshus.

Foto: Stellan Stephenson

Rum 24 på Haymarket by Scandic, i samarbete med Blossa.

Svit 24 - julbonanza för hela familjen

Du som väljer att boka Rum 24 eller nya Svit 24 kan dessutom dra nytta av att det ingår ett besök med Personal Shopping på Åhléns City, bara ett stenkast från hotellet. Slå dig ner i varuhusets lyxiga lounge och låt Åhléns stylister göra jobbet åt dig medan du smuttar på en kopp varm glögg.

I både Rum 24 och Svit 24 kan du varva ner med mysiga julfilmer och stämningsfull julmusik, och självklart ingår Blossa glögg så att alla sinnen kan få smaka på julen. Dessutom kan du ta en sväng ner till bar Americain och där beställa en värmande cocktail baserad på årets Blossa 22 New Orleans, skapad av Haymarkets prisbelönta bartender. Recept på cocktailen hittar du här!

(I Blossa 22 New Orleans blandas rom, passionsfrukt, lime, jordgubbe, blåbär och chili med klassiska glöggkryddor. Läs mer Blossas årgångsglögg 2022 här!)

Drink med Blossa 22 New Orleans, serveras på bar Americain på Haymarket by Scandic.
Drink med Blossa 22 New Orleans, serveras på bar Americain på Haymarket by Scandic.

- Julkänslan och längtan till årets mysigaste årstid börjar tidigare och tidigare för varje år och därför vill vi ge julälskare möjligheten att uppleva en fridfull jul utan stress. På Haymarket by Scandic utlovar vi just detta tillsammans med Blossa och Åhléns och det känns fantastiskt att julen kan starta tidigare i år igen samt att vi nu adderar ytterligare att stort hotellrum så att julkänslan kan leta sig in hos hela familjen, säger Renée Tallén, marknadschef på Haymarket.

Bokningen av Rum 24 och Svit 24 öppnar den 9 november, och rummen är tillgängliga för övernattningar från den 11 november och hela december ut. Vill du boka något av rummen kan du boka Rum 24 och Svit 24 här.

Folk o folk har fått äran att tävla ut en natt i Rum 24! Läs mer och delta i tävlingen här!

Julmarknad på Skansen

4 tips på mysiga julmarknader.


Pepparkakor, renar, glögg, godsaker och hantverk. Julmarknaderna har precis börjat. Nedan listar folk o folk några tips om var man kan ta vägen i Sverige för att fira in julen på bästa möjliga sätt.

Läs mer »
Blossa Glögg

Blossa


Kärlek till hantverket, känsla för kvalitet och de finaste råvarorna har gjort Blossa till en älskad jultradition – år efter år.

Läs mer »