Rum 24 är tillbaka – julafton varje dag.

Första året när Blossa tillsammans med Haymarket by Scandic presenterade julparadiset Rum 24 blev det en succé som bokade slut över en natt. Nu har du för tredje året chans att övernatta i julrummet.

Rum 24 på Haymarket by Scandic.

När Rum 24 öppnade för bokning 2021 var det tydligt att det finns många julentusiaster som inte tycker att det är för tidigt med julpynt i november! Förra året lanserades även Svit 24 - ännu en oas för julstressade själar. Även 2023 gör rummen comeback på Haymarket by Scandic.

Rum 24 gör comeback

Rum 24 är för dig som tycker att julperioden är för kort och gärna skulle låta högtiden lysa upp lite tidigare på året. För dig som tycker att december mest innebär stress och skulle behöva få en lugn stund att bara njuta av sann julefrid.

Rum 24 på Haymarket by Scandic.
Rum 24 på Haymarket by Scandic.

Svit 24 - julbonanza för hela familjen

I både Rum 24 och Svit 24 kan du varva ner med mysiga julfilmer och stämningsfull julmusik, och självklart ingår Blossa glögg så att alla sinnen kan få smaka på julen.

Blossa 23.
I år firar Blossa 20 år med årgångsglögg. I hotellbaren kan du få en cocktail med just Blossa 23.

Redan i våras fick vi de första förfrågningarna om att boka vistelse i julrummen. Och nu sparar vi inte på krutet när vi bjuder in till två förtrollande rum tillsammans med Blossa. Ambitionen är att man som gäst, oavsett ålder, ska kliva in och känna en omedelbar och maxad julkänsla, säger Hanna Meinl, Marketing Manager på Haymarket.

Bokningen av Rum 24 och Svit 24 öppnar den 25 september, och rummen är tillgängliga för övernattningar från den 10 november till och med 8 januari. Vill du boka något av rummen kan du boka Rum 24 och Svit 24 här.

Blossa Glögg

Blossa


Kärlek till hantverket, känsla för kvalitet och de finaste råvarorna har gjort Blossa till en älskad jultradition – år efter år.

Läs mer »