Paella.
Linda Letelier Hansson bjuder på ett härligt paellarecept med kyckling och chorizo från kokboken "Festliga bufféer".
Läs mer »Ett elegant, vackert ljusrosa rosévin från hjärtat av Côtes de Provence. Perfekt för varma sommarkvällar tillsammans med en charkbricka, sallad eller grillade skaldjur.
Ett elegant rosévin från vingården Domaine de la Rouvière i Côtes de Provence, belägen bara en timme från heta Saint Tropez. Perfekt för varma sommarkvällar tillsammans med en charkbricka, sallad eller grillade skaldjur.
Domaine de la Rouvière är beläget i hjärtat av Côtes de Provence. Egendomen är 192 hektar stor varav 44 hektar består av böljande vinfält. Fyra hektar vingårdar går in i ursprungsbeteckningen Côtes de Provence Pierrefeu som är en av Côtes de Provence bästa områden. Egendomen har en lång historia och här finns både ett gammalt charmigt boningshus och en liten kyrka bevarade.
Flaskan, som präglas av finess och elegans, säger allt om vinet. Domaine de la Rouvière Rosé har fått sin stil av vinmakaren Solange Dremiere som även har varit med och valt ut den exklusiva flaskan.
Vinet är gjort på 45% cinsault, 45% grenache och 10% syrah. Druvorna, som växer i en stenig och kalkrik lerjord, skördas med maskin nattetid och skalen får urlakas i musten under några timmar innan de pressas och jäses i rostfria ståltankar vid en temperatur om 14°C.
-Vinet är utmärkt gott att avnjuta som det är ,men serveras även med fördel till en sallad, lite ost & chark, till fisk eller grillade skaldjur. Vinet är verkligen fantastiskt och det känns väldigt roligt att det redan fått en guldmedalj i Concours International de Lyon, säger Flavia Bergström, Senior Brand Manager på Altia.
Domaine de la Rouvière Rosé finns nu i Systembolagets beställningssortiment och går att beställa till alla butiker.
Linda Letelier Hansson bjuder på ett härligt paellarecept med kyckling och chorizo från kokboken "Festliga bufféer".
Läs mer »Bresaola känns riktigt lyxigt på picknicken eller som smårätt på middagen och är superenkelt att plocka ihop. Här bjuder Linnéa på ett smarrigt recept med pinje, ruccola, parmesan och citron.
Läs mer »