Xanté Pumpkin Spice & Pear är höstens trendigaste smaknyhet.

Nu lanseras likören Xanté Pumpkin Spice & Pear som sätter krydda på halloweenfesten och höstens drinkar. Finns nu i Systembolagets tillfälliga sortiment.

Xanté Pumpkin Spice and Pear

Nu lanserar Xanté en nyhet i limiterad utgåva som sätter krydda på halloweenfesten och höstens drinkar. Xanté Pumpkin Spice & Pear är en likör där den klassiska smaken av Xantés söta päron blandats med den populära kryddblandningen Pumpkin Spice.

Xanté är dryckesvarumärket som i nästan 20 år trotsat konventionerna och skapat smakkombinationer lika oväntade som smakrika. Tidigare i år lanserade man den blommiga Xanté Elderflower & Pear, följt av Xanté Latte & Pear, kaffelikören med en lätt smak av päron, utmärkt för att sätta en twist på kaffedrinken. 

I perfekt tid för halloweenfesten och höstens mysiga drinkar lanseras nu Xanté Pumpkin Spice & Pear, med smak av den trendiga amerikanska kryddblandningen. Ända sedan 1700-talet har kryddblandningen använts för att smaksätta pumpapaj, men de senaste åren har Pumpkin Spice fått mer utrymme i allt från kaffe till bakverk och doftljus. Kryddblandningen består i huvudsak av fyra kryddor; kanel, ingefära, kryddnejlika och muskot.

Xanté Pumpkin Spice & Pear är en perfekt produkt nu när hösten är här, den är kryddig och rund med mycket sötma och kommer sätta en rolig twist på såväl halloween-bålen som mysiga drinkkvällar med vänner i höst, berättar Marika Silander, Senior Brand Manager för Xanté.

Xanté Pumpkin Spice & Pear har en alkoholhalt om 15% och passar lika bra i drinkar som för sig själv med några isbitar eller som shot. Liksom Xantés övriga produkter är Xanté Pumpkin Spice & Pear helt vegansk.

Xanté Pumpkin Spice & Pear

149,00 kr


Vi har tagit Xantés klassiska smak av söta päron och blandat det med en härligt höstig kryddblandning med smaker som kanel, muskot, ingefära och kryddpeppar. Perfekt att servera som en iskall shot eller som drinkingrediens i höstdrinkar.