4 nya kvalitetsviner i beställningsortimentet.

Nu lanserar vi ytterligare fyra viner av riktigt bra kvalité i beställningssortimentet. En champagne, två tyska viner och en Châteauneuf-du-Pape. Läs mer och beställ vinerna genom Systembolaget.

Nya viner i beställningssortimentet

Vi fortsätter att att lansera nya och attraktiva viner i Systembolagets beställningssortiment. Denna gång är det en härlig champagne, två läckra tyska viner och en Châteauneuf-du-Pape som verkligen åldrats med behag.

Champagne Bauchet Cuvée Signature Premier Cru

399,00 kr


Champagne Bauchet Cuvée Signature Premier Cru har en angenäm och nyanserad doft med inslag av persika, citron, bröd, ostronskal, mandel och en lätt fläkt av blommor. Smaken är frisk och elegant med behaglig mousse och lång angenäm eftersmak med toner av citrus, mineral, bröd, mandel och ett stråk av honung.

Robert Weil Junior Weissburgunder Unique

139,00 kr


Robert Weil Junior Weissburgunder har en angenäm och fruktig doft med inslag av vit persika, galiamelon, aprikos och en fläkt av citrus. Smaken är fruktig med en fräsch syra och trevliga inslag av persika, gula plommon, galiamelon och citrus. Väljes med fördel till lätta och medelkraftiga anrättningar på fisk, skaldjur och grönsaker.

Robert Weil Rheingau Riesling Trocken, magnum

479,00 kr


Robert Weil Rheingau Riesling Trocken, magnum, har en fin rieslingdoft med inslag av persika, gröna päron, lime, vita blommor och mineral. Vinet är torrt med frisk syra, bra balans och smaklängd. Man finner fina toner av gula plommon, päron, lime, persika, vita blommor och mineral. Passar ypperligt till fisk och skaldjursrätter.

Xavier Vignon Châteauneuf-du-Pape 2000

849,00 kr


Xavier Vignon Châteauneuf-du-Pape 2000 har en utvecklad och nyanserad doft med inslag av torkade björbär, läder, svampskog, svarta oliver, mullbär, tobak och enbärsträ. Smaken är utvecklad med mjuka tanniner, bra syra och fina toner av torkad frukt, mörk choklad, fat samt en fläkt av peppar och högklassig balsamico. Passar till medelkraftiga och lite kraftigare anrättningar på kött, fågel eller grönsaker.