4 nya kvalitetsviner i beställningsortimentet.

Nu lanserar vi ytterligare fyra viner av riktigt bra kvalité i beställningssortimentet. En champagne, två tyska viner och en Châteauneuf-du-Pape. Läs mer och beställ vinerna genom Systembolaget.

Nya viner i beställningssortimentet

Vi fortsätter att att lansera nya och attraktiva viner i Systembolagets beställningssortiment. Denna gång är det en härlig champagne, två läckra tyska viner och en Châteauneuf-du-Pape som verkligen åldrats med behag.

Champagne Bauchet Cuvée Signature Premier Cru

429,00 kr


Champagne Bauchet Cuvée Signature Premier Cru har en angenäm och nyanserad doft med inslag av persika, citron, bröd, ostronskal, mandel och en lätt fläkt av blommor. Smaken är frisk och elegant med behaglig mousse och lång angenäm eftersmak med toner av citrus, mineral, bröd, mandel och ett stråk av honung.

Robert Weil Junior Weissburgunder Unique

139,00 kr


Robert Weil Junior Weissburgunder har en angenäm och fruktig doft med inslag av vit persika, galiamelon, aprikos och en fläkt av citrus. Smaken är fruktig med en fräsch syra och trevliga inslag av persika, gula plommon, galiamelon och citrus. Väljes med fördel till lätta och medelkraftiga anrättningar på fisk, skaldjur och grönsaker.