Älskade nubbe!

I O.P. Andersons destilleri i Matfors tillverkas en stor andel av vårt svenska snapsarv enligt hantverksmässiga metoder. Många av produkterna är ekologiska. Här finns ett brett utbud av snapsar att välja på, alla med sin unika historia och ursprung. Välkommen att hitta din absoluta favorit – eller våga testa en ny!

Kräftskiva

Enligt traditionen äter vi kräftor i augusti och en bit in i september. Traditionen härrör sig från den tiden då det var förbjudet att fiska kräftor mellan 1 november och 7 augusti även om många nu njuter av kräftor året om! Men vilken snaps lämpar sig allra bäst på kräftskivan? Här får du fyra av våra bästa tips som tar kräftskivans smaker till nya höjder.

Nubbar till kräftorna

Snapsskola

Här ger kryddmästare Jonas Odland sina bästa tips att tänka på för att skapa den perfekta snapsupplevelsen. Vad är en myt och hur tänker man egentligen för att matcha snapsen till maten?

Snapsens historia

Svensk snapstradition rymmer både akvaviter och kryddad sprit, alla med individuella karaktärer och smak.