True Colours Cava Summer Edition

Beställ här:

99 SEK
Vi på folk o folk och Altia åtar oss att skydda dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy. Genom att lämna dina personuppgifter här accepterar du vår personuppgiftspolicy.

Camilla Thulin – kreatören bakom sommarens blommiga True Colours Cava-flaska.

Camilla Thulin är aktuell med att ha utformat mönstret på sommarens Limited Edition-utgåva av cavan True Colours.

– Jag har alltid stöttat HBTQ-rörelsen – det har jag gjort sedan jag var liten. Folk ska få vara ifred och vara som de är, oavsett kön, hudfärg eller sexualitet, säger Camilla bestämt.

Camilla tillsammans med Altias formgivare Alexandra Mellin letade först vackra blommor på nätet, printade dem och därefter klippte och klistrade formgivaren för hand och ordnade blommorna i ett mönster så att de passade ihop och såg snyggt ut.

– Jag visste ganska snabbt hur jag ville att den skulle se ut. Temat för True Colours är klart och tydligt, pengarna går till Regnbågsfonden och den ursprungliga flaskan går i regnbågens färger. Jag har alltså utgått ifrån den – varför lämna ett vinnande koncept? Dessutom tycker jag att konsumenten som gillar innehållet ska kunna känna igen den på hyllan.

 

En flaska i regnbågsfärgade blommor

Det färdiga resultatet blev olika sorters blommor i varierande färger, placerade i ränder som snurrar runt flaskans kropp. 

Innehållet är True Colours vinnande cava, i maj 2018 fick True Colours Cava en bronsmedalj och 86 poäng i den internationella vintidningen Decanters World Wine Award. 
1 kr av varje såld flaska doneras till Insamlingsstiftelsen Regnbågsfonden. Insamlingsstiftelsen Regnbågsfonden skapades av Jonas Gardell, Jon Voss och Arto Winter och ska i egen regi eller i samverkan med annan direkt eller indirekt med pengar hjälpa HBTQI-organisationer såväl som enskilda HBTQI-personer i världen.