Prestige | folk o folk
Prestige
Grand Siècle Champagne från Laurent Perrier

96 flaskor av prisbelönt Champagne släpps idag 7/12.

Laurent-Perrier Grand Siècle är något så unikt som en premiumchampagne utan årgång. När den skapas utgår vinmakaren från tre olika årgångar. Vinmakaren anser att ett ensamt vinår sällan innehåller alla komponenter som krävs för att tillverka en champagne i världsklass. Nu har ett fåtal entusiaster möjlighet att prova den prisbelönta champagnen som släpps i en limiterad upplaga om 96 flaskor.

Poli Grappa och slottet Pauillac

mats o mats lanserar unikt destillat.

Nu lanseras den första spriten i mats o mats selection! En grappa med druvrester från prestigefyllda vinslottet Pauillac.

Ägarna av Domaine Jones

Viner med en intressant historia.

När det gäller marknadsföring av vin blir det allt för ofta vackra ord som mestadels känns påklistrade och fulla av tomma klyschor. Alla viner bär förvisso på en historia men för vissa viner är bakgrundsberättelsen så viktig att det är en stor del av vinets identitet och själ.

Erik Schneider

Årets sommelier ny skribent på folk o folk.

Det var i slutet på sommaren som Restauranggalan, galan där förebilder, inspiratörer och innovatörer i alla delar av branschen hyllas, ringde mig. "Du är nominerad i kategorin Årets Sommelier i Sverige"! sade uppringaren. Själv var jag beredd att lägga på i tron om att jag hade en telefonsäljare på andra sidan luren. "Äntligen"! Blev min spontana reaktion. 23 års hårt arbete i vinbranschen har hörsammats.