Produktion
Alla druvor plockas och sorteras för hand med start den 27 augusti. De avstjälkas delvis, andelen varierar från år till år, innan de pressas skonsamt. Musten jäser i 19 dagar. Vinet överpumpas varje dag för att få fram så mycket smak och färg som möjligt från skalen.
Vinet har lagrats i 14 månader på franska ekfat varav 20-30% är nya fat.2022 bjöd på en relativt mild vinter med genomsnittlig mängd regn. Några frostnätter i april, men de påverkade inte vinstockarna nämnvärt förutom den chardonnay som används till Bourgogne Chardonnay och Givry. Knoppningen inleddes i mitten av april och blomningen startade den 18 maj i Côte Chalonnaise och den 23 maj i Côte d'Or. Explosionsartad tillväxt under våren tack vare värmen och regnet. Maj var rekordvarm och mycket torr. Några stormar och mer regn i juni än normalt. Skörden skedde under strålande sol och druvorna uppvisa en bra mognad med bra balans i sockernivå.