Tävla med Underberg och vinn biljetter till Karlstads Vin- & Delimässa.

Den 20-21 maj äger mässan Vin & Deli rum i Karlstad med cirka 80 utställare som visar dig det bästa som både Värmland och världen har att erbjuda inom dryck och delikatesser. Tävla om biljetter senast 13/5!

Grillning utomhus med Underbergflaskor

Karlstad Vin & Deli är Karlstads stora vin och delikatessmässa. Här bjuder cirka 80 utställare in dig till att smaka på vad Värmland och världen har att erbjuda inom dryck och delikatesser. Du får chansen att provsmaka på drycker du varit nyfiken på och möta personerna bakom drycken som kan berätta om ursprung, historia och tillverkning. Med detta finns det utvalda passande delikatesser såsom ostar, oliver, choklad, chark, praliner och mycket mer.

Tävla om biljetter till Karlstad Vin & Deli

Nu har du chansen att vinna två biljetter till mässan. Tävla genom att skicka in svar på frågan till info@folkofolk.se. Skriv "Karlstad Vin & Deli" i ämnesraden och ange även adress dit biljetterna ska skickas.

Från vilket land kommer Underberg?

1. Tyskland

X. Schweiz

2. Österrike

De två vinnarna kommer att meddelas via mejl och även presenteras här. Tävla senast 13/5. Lycka till!

Underberg 3x20 ml

61,00 kr


Underberg har en kryddig och bitter smak med inslag av lakritsrot, ingefära, malört, kryddnejlika och citrusskal.

Underberg är en örtdigestif baserad på örter från 43 olika länder som bjuder på en fin sötma i balans med bitterheten. Den är fri från gluten och utan tillsatt socker. Digestifen passar bäst efter en god måltid, både för sin smak sin och för sina matsmältande egenskaper.

27.04.2022
Underberg.

Underberg.


Vad är Underberg? Hur länge håller den? Och hur dricker man den egentligen? Här svarar vi på de vanligaste frågorna om Underberg.

Läs mer »