Tävla om Thomas Henry tonic.

Vi firar medaljregnet över Thomas Henry mixers med en exklusiv tävling och tävlar ut tre lådor fullproppade med prisvinnande mixers. Tävla här!

Gin & Tonic

Vi firar medaljregnet över Thomas Henry mixers med en exklusiv tävling och tävlar ut tre lådor fullproppade med prisvinnande mixers. Allt du behöver göra är att mejla oss svaret på frågan här nedanför. Lycka till!

Gin & Tonic

I mars 2021 höll magasinet "The Spirits Business", en av världens ledande tidningar i branschen, en prestigefull tävling för tonic och mixers för att kora de bästa märkena på marknaden. 

Juryn bestod av ledande specialister i spritvärlden och det man bedömde var smak, doft och utseende. Totalt testades 96 produkter från 24 olika varumärken.

Thomas Henry kammade hem, inte mindre än, 7 medaljer! Det firar vi med en exklusiv tävling där du har chansen att vinna en låda fullproppad med tonic och mixers.

Thomas Henry prisvinnande mixers

Vill du vinna en låda med tonic och mixers?

Svara på frågan nedan och mejla oss svaret på info@folkofolk.se. Skriv Thomas Henry i ämnesraden och ange rätt svar samt adress dit vi kan skicka lådan. Vinnarna meddelas via mejl och presenteras här. Vi vill ha ditt svar senast den 5 december 2021.

Thomas Henry är med och sponsrar en känd gala som går av stapeln i januari - vilken?

1. Ellegalan

X. Oscarsgalan

2. P3-Guld

Lycka till!

Och du! Vill du prova Thomas Henrys mixers och tonic redan idag finns de i dagligvaruhandeln och ett urval hittar du på mathem.se.

Bloomy Cup, cocktail med vermouth och Thomas Henry Cherry Blossom Tonic

Bloomy Cup.


Bloomy Cup vill förmedla euforin som uppstår under den korta tid då körsbärsträden blommar om våren. En fräsch, fruktig cocktail som är lätt att blanda till.

Läs mer »