Tävling: Vinn en övernattning i Rum 24.

Förra året anordnade Blossa i samarbete med Haymarket by Scandic Rum 24 - en juloas mitt i Stockholm. Nu har du chans att vinna en övernattning i årets uppsättning av julrummet.

Rum 24 på Haymarket by Scandic.

När Rum 24 lanserade för första gången 2021 bokade rummet slut över en natt. I år får alla julälskare en ny chans att uppleva äkta julstämning (redan i november) då Blossa och Haymarket by Scandic gör om succén. Och folk o folk tävlar ut en övernattning!

I år finns även några nyheter i konceptet - bland annat Svit 24 som är ännu ett rum som klätts i julskrud och som kan husera hela familjen. För dig som bokar Rum 24 eller Svit 24 ingår dessutom ett besök på Personal Shopping Lounge Åhléns på Åhléns City.

När du tröttnat på Drottninggatans tempo kan du dra dig tillbaka till hotellet. I Haymarkets bar Americain kan du beställa en värmande cocktail baserad på årets Blossa 22 New Orleans, skapad av Haymarkets prisbelönta bartender. På rummet kan du insupa julen med julfilmer, lyssna på julmusik eller smutta på lite Blossa-glögg som självklart finns att tillgå.

Läs mer om Rum 24 och Svit 24 här!

Vinn en natt i Rum 24!

Folk o folk har fått äran att tävla ut en natt i Rum 24 och du som läsare har nu chansen att vinna ett dyrbart besök!

För att vara med och tävla: Följ folkofolk på Instagram, sen skickar du in ditt svar på frågan nedan till info@folkofolk.se. Skriv "Rum24" i ämnesraden och ange även mejladress och telefonnummer vi kan nå dig på. Vi vill ha ditt svar senast den 16/11 2022.

FRÅGA: Första gången Rum 24 anordnades av Blossa och Haymarket by Scandic var 2021 - vilken smak hade det årets årgångsglögg från Blossa?

  1. Aloha

  2. Myntathé

  3. Valencia

  • OBS: Observera att tävlingen enbart gäller Rum 24 och INTE Svit 24. Datum för övernattningen är 25 november 2022. Incheckning tidigast kl 15.00 den 25 november, utcheckning senast kl 12.00 den 26 november. Vinnaren kommer att bli kontaktad av folk o folk för mer information.

18.10.2022