Vinn biljetter till Danny Saucedos show på Cirkus.

Den 29 september är det premiär för Danny Saucedos show ”The Run(A)way Show 2.0” på Cirkus i Stockholm. Folk o folk tävlar ut två biljetter till dig och en vän.

Danny Saucedo i showen "Run(A)way" på Cirkus.

Pandemin satte stopp för showen flera gånger, men nu blir premiären äntligen möjlig för artisten Danny Saucedo. Urpremiären för showen ”The Run(A)way Show” var i Göteborg 2019 och detta är en uppdaterad version men ny musik, nya danser och nytt sceneri.

Denna gång är showen på Cirkus på Djurgården i Stockholm, men man gör även turnéstopp i Örebro, Malmö och Halmstad under december.

Ta chansen - vinn biljetter till Danny Saucedos show

Nu tävlar vi ut två biljetter till Danny Saucedos show ”The Run(A)way Show 2.0". Så här gör du för att vara med och tävla och ha chansen att vinna biljetterna:

För att tävla:

Steg 1) Prenumerera på folk o folks nyhetsbrev här.

Steg 2) Skicka en motivering till varför just DU ska vinna till info@folkofolk.se. Märk mejlet med "Runaway" och skriv även adressuppgifter dit vi kan skicka biljetterna, samt telefonnummer.

Vi vill ha ditt svar senast den 10 oktober 2022. Vinnaren meddelas via mejl och presenteras här på folk o folks hemsida.

Lycka till!


Detta kan du vinna:

Vinnaren får två biljetter till Danny Saucedos show "The Run(A)way show 2.0" på Cirkus Arena & Restaurang, Djurgårdsslätten 43-45, 115 21 Stockholm. Showen har premiär den 29 september 2022.

Vinnaren kommer att bli kontaktad av Micael Bindefeld AB som är pressansvariga för showen, så att ni tillsammans kan hitta ett passande datum.

Läs mer om showen och köp biljetter här. >>