Vinn biljetter till mässan Sthlm Food & Wine 11-13 november.

Nu ger Xanté dig chansen att vinna biljetter till mässan Sthlm Food & Wine 11-13 november. Skicka in ditt svar senast 31/10.

Xanté Gin & Pear och logga för Sthlm Food & Wine

Den 11 november är det dags för årets upplaga av den uppskattade mat- och dryckesmässan Sthlm Food & Wine. Mässan pågår från fredag till söndag och bjuder på unika upplevelsedagar med nya smaker i fokus. Här erbjuds vin- och matprovningar, inspiration från kända kockar, smakrik street food, öl, destillat och massor av shoppingmöjligheter. I år är även Bak- och Chokladfestivalen del av mässan.

Den kända päronlikören Xanté kommer att vara på plats på mässan och i mässmontern kommer du ha chansen att prova de spännande, senaste tillskotten som Xanté Gin & Pear och Xanté Rum & Pear. Självklart kommer även klassikern Xanté Cognac & Pear att finnas med. På plats kommer du även ges tillfälle att bli medlem i “Xanté FAM”, vilket innebär att du får exklusiva inbjudningar till Xantés events (mässor, privata fester m.m.).

Du kan vinna:

Fem personer vinner två biljetter var till mässan Sthlm Food & Wine i Stockholm. Biljetten gäller för inträde en av dagarna mellan den 11-13 november.

Tävla här:

För att vara med och tävla skickar du in ditt svar på frågan nedan till info@folkofolk.se. Skriv "Xanté" i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka biljetterna. Vi vill ha ditt svar senast den 31/10 2022.

Vad heter den populära 90-talsdrinken med manligt förnamn där Xanté Cognac & Pear är en av ingredienserna?

1. Bosse

X. Rickard

2. Lennart

Vinnaren kommer att meddelas via mejl och även att presenteras här.

Xanté Cognac & Pear

264,00 kr


Xanté Cognac & Pear har en härlig, kraftig och intensiv söt smak med tydlig karaktär av mogna päron. Perfekt som drinkingrediens!

Missa inte kommande tävlingar

Prenumerera på vårat nyhetsbrev >> Följ oss på instagram >> Bli vår facebookvän >>

05.10.2022
Lennart cocktail med Xanté

Lennart.


Päronklassikern Lennart från 90-talet håller än. Allt du behöver är Xanté, Sprite och limejuice. Nedan får du också recepttips på andra varianter av Lennart.

Läs mer »