Vinn biljetter till "Min Sanna jul" med Sanna Nielsen!

Sanna Nielsens kritikerrosade julkonsert "Min Sanna jul" från förra året har premiär i förnyad version den 17 november. Var med och tävla om två biljetter till konserten - läs här nedan hur du gör för att tävla.

Sanna Nielsen gör showen "Min Sanna jul".

Vill du få en paus från julstressen och njuta av vacker och stämningsfull musik? Sanna Nielsen är åter aktuell med julkonserten "Min Sanna jul" som har nypremiär den 17 november.

– Jag åker ut med tre musiker som är multimusikanter och tänker dels bjuda på lite klassiker som "Helga natt", "Drummer boy"," Jul, jul, strålande jul", "Stilla natt" i olika arrangemang med flera, dels blir det lite nytt så att det inte blir precis samma som förra året, säger Sanna Nielsen i en intervju med folk o folk.

I år kommer stjärnan själv att sitta vid pianot en hel del, och i mellansnacket delar hon med sig av anekdoter och pratar med publiken för att få folk att koppla av.


Vinn biljetter till "Min Sanna jul" med Sanna Nielsen

Nu tävlar vi ut två biljetter till Sanna Nielsens julkonsert "Min Sanna jul". På turnén besöker hon städer mellan Ystad och Gävle och du kan se städer och datum på Showtic. Var med och tävla genom att prenumerera på folkofolks nyhetsbrev här och svara på frågan nedan.

Skriv "Min Sanna jul" i ämnesraden och skicka in ditt svar till info@folkofolk.se. Skriv även ditt namn, din adress och telefonnummer - samt i vilken stad och datum du skulle vilja se konserten. Vi reserverar oss för att biljetterna i olika städer kan ta slut. Sista dag att tävla är 13 november 2022.

FRÅGA: Första gången Sanna Nielsen deltog i Melodifestivalen var 2001. Med vilken låt tävlade hon då?

1. Du och jag mot världen

X. Hela världen för mig

2. Igår, idag

Vinnaren kommer att bli kontaktad av Micael Bindefeld AB som är turnéns pressteam, så att ni tillsammans kan stämma av detaljerna. Vinnaren kommer även att presenteras här.

31.10.2022