Vinn ett fint sommarkit från Kung Fu Girl.

Vinn ett smart kit från det amerikanska rieslingvinet Kung Fu Girl - perfekt för vårens och sommarens kvällar utomhus.

Kit från Kung Fu Girl.

Kung Fu Girl är ett rieslingvin skapat av Charles Smith - en färgstark vinpersonlighet som vid flera tillfällen blivit utnämnd till "Årets Vinmakare" i amerikansk media. Han är självlärd i den ädla konsten att tillverka vin och har ett brokigt förflutet som bland annat vinbutiksägare och manager för en rad danska rockband. Idag till hör vinet Constallation Brands, men Kung Fu Girl är detsamma.

Vinet är baserat på 95 procent riesling och 5 procent chardonnay. Druvorna kommer från vingården Evergreen i Washington, som sköts enligt kriterierna för ett hållbart jordbruk och planterades 1998. Efter skörd pressas klasarna och jäsningen genomförs i rostfria ståltankar med hjälp av odlad jäst samt den naturliga jästen. Vinet lagras med jästfällningen under 6 månader.

Kung Fu Girl Riesling

149,00 kr


Kung Fu Girl Riesling har en medelstor doft med trevliga inslag av tropisk frukt, päron, honung, persika, litchi och en touch av citrusblom. Smaken är nästan torr och frisk med bra balans och inslag av persika, litchi samt en touch av citruszest. Vinet har en utmärkt fruktighet och en bra smaklängd.

Vinn fint sommarkit från Kung Fu Girl

Kung Fu Girl har satt ihop tre fina sommarkit med användbara prylar när utesäsongen gör sitt intåg. I kitet ingår: 1 vinkylare i rostfritt stål, 1 frysbar kylare i plast, 2 par ätpinnar av trä, en regnjacka och en portabel minihögtalare. Perfekt för de första utomhusmiddagarna i trädgården!

För att tävla: Prenumerera på folk o folks nyhetsbrev här om du inte redan gör det, sen skickar du in ditt svar på frågan nedan till info@folkofolk.se. Skriv "Kung Fu Girl" i ämnesraden och ange även mejladress, telefonnummer samt adress du vill ha vinsten skickad till.

Vi vill ha ditt svar senast den 10/3 2023, vinnare dras den 13/3.

FRÅGA: Vinet Kung Fu Girl Riesling finns även på magnumflaska. Hur mycket ryms det i en magnumflaska?

1. 900 ml

X. 1200 ml

2. 1500 ml Vinnaren kommer att meddelas via mejl och får sin vinst skickad till vald adress. Vinnarna kommer även att presenteras här.

27.02.2023