Vinn picknickfilt från AUSSIE.

Nu har du chansen att vinna en snygg picknickfilt från AUSSIE som passar perfekt för sommarens picknickar och strandhäng. Tävla senast 24:e juli!

Blå picknickfilt från AUSSIE på gräsmatta

AUSSIE är ett av Sveriges bäst säljande vinvarumärken på 1-liters Tetra. Förpackningen är inte bara klimatsmart utan även praktisk. Den väger mindre och är inte lika ömtålig som en flaska. AUSSIE är därför ett ypperligt vin att ha med sig på picknicken och nu har du också chansen att matcha vinet med picknickfilten.

Visste du...

...att de mest klimatsmarta vinförpackningarna för 75 cl-1 liter är:

  1. Tetra/pappförpackning

  2. PET-flaska med pant

Tetra-förpackningar har hela fem gånger mindre påverkan på miljön än glasflaskor. De tillverkas av träfibrer från skogen vilket är en förnybar källa. Tetra-förpackningen är också lätt att platta till så att den tar så lite plats som möjligt i sophanteringen.

Tävla om en praktisk picknickfilt:

Tävla om filten genom att skicka in svar på frågan senast 24/7 till info@folkofolk.se. Skriv "AUSSIE picknickfilt" i ämnesraden och ange även adress dit vi kan skicka filten.

Vilken druva består AUSSIE Flamingo Blush Rosé av?

1. Malbec

X. Cabernet Sauvignon

2. Shiraz

De 15 vinnarna kommer att meddelas via mail och även att presenteras här. Lycka till!

Tre viner från AUSSIE:

AUSSIE Great White Chardonnay

78,00 kr


Ett trevligt picknickvin som är medelfylligt och smörigt med tropisk fruktighet, tydlig druvkaraktär och lång mjuk eftersmak.

AUSSIE Flamingo Blush Rosé

71,00 kr


Perfekt rosé till picknicken med medelfyllig, frisk och mycket bärig smak och en trevlig eftersmak av jordgubbar, persika och körsbär. Serveras med fördel väl kylt.

AUSSIE Kangarouge Shiraz

74,00 kr


Önskar du hellre ett rött vin till picknicken? AUSSIE Kangarouge Shiraz är ett medelfylligt vin med välbalanserad fruktighet av mörka bär som björnbär och blåbär med inslag av svartpeppar, sötlakrits och vanilj.

07.07.2022