Vinn snygg, fylld weekendväska från Skagerrak.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Nu har du chansen att vinna en snygg och praktisk weekendväska fylld med trevliga saker från Skagerrak Nordic Dry Gin. Tävla senast 19/7. Lycka till!

Weekendbag med saker från Skagerrak

Skagerrak Nordic Dry Gin tar fasta på det nordiska. På det hav som förenar och sköljer in över stränderna i Norge, Sverige och Danmark. Floran vid våra nordliga kuster bjuder på vyer och dofter som är en del av den nordiska folksjälen. Det är dessa havets och strändernas dofter som inspirerat till Skagerrak Nordic Dry gin.

Tävla om fylld weekendväska

Nu har du chansen att vinna ett rejält kit från Skagerrak Nordic Dry Gin - perfekt för sommarens alla utflykter! Kitet består av en weekendväska fylld med:

  • 6 st Skagerrak drinkglas

  • 6 st Skagerrak Tonic

  • 1 st nyckelring

  • 1 st Skagerrak anteckningsbok

För att vara med och tävla skickar du in ditt svar på frågan nedan till info@folkofolk.se och skriver "Skagerrak Gin" i ämnesraden. Skriv även adress dit vi kan skicka den fyllda väskan.

Vad heter tången som ger Skagerrak Nordic Dry Gin sina fräscha, salta och havsliknande smaknoter?

1. Sockertång

X. Rörhinna

2. Dulse

De tre vinnarna kommer att meddelas via mail och även presenteras här. Vi vill ha ditt svar senast 19/7. Lycka till!

Skagerrak Nordic Dry Gin

449,00 kr


Kryddig doft av enbär, koriander, citrusskal, kamomill och havtorn. Smaken är kryddig med inslag av enbär, koriander, citrusskal, havtorn och fläder.

27.06.2022
Bramble

Bramble.


Denna klassiska och lättgjorda cocktail kom till i mitten av 80-talet och är en gindrink med perfekt balans mellan syra och sötma med smak av björnbär.

Läs mer »
Marstrand

Besök Skagerrak i sommar.


Skagerrak är den del av Nordsjön som ligger mellan danska Jylland, Norges sydspets och svenska Bohuslän. folk o folk har listat några av våra västkustska, bohuslänska favoriter – de flesta av dem når du på mellan en och två timmar från Göteborg.

Läs mer »